Update: Heracles verlengt contracten van captain Breukers en pechvogel

Update: Heracles verlengt contracten van captain Breukers en pechvogel

Gepubliceerd: vrijdag 17 mei 2019 om 19:09vr 17-05-2019 om 19:09

Heracles Almelo-aanvoerder Tim Breukers blijft na lang wikken en wegen toch nog een jaar in het Polman Stadion, meldt TC/Tubantia. De 31-jarige rechtsback beschikt over een aflopende verbintenis en de contractbesprekingen leken aanvankelijk spaak te lopen.

Breukers wilde zijn aflopende contract met twee jaar verlengen, maar Heracles wenste niet verder te gaan dan één jaar. Een impasse tussen beide partijen dreigde en Breukers moest voor 15 mei over zijn sportieve toekomst beslissen. De rechtsback is uiteindelijk toch overstag gegaan, hoewel hij volgens TC/Tubantia 'liever had gezien dat het anders was gelopen'.

De aanvoerder gaat hierdoor op voor zijn tiende volledige seizoen in dienst van Heracles. Breukers speelde in 2007 al zijn eerste wedstrijd in het zwart-wit, verdiende in 2012 een transfer naar buurman FC Twente, maar kwam in januari 2015 weer terug. Volgend seizoen kan hij wellicht Europees voetbal gaan spelen: Heracles heeft zich geplaatst voor de play-offs om Europees voetbal, waarin het FC Utrecht treft. Wanneer dat tweeluik gewonnen wordt, wacht een confrontatie met Vitesse of FC Groningen.

Update 17/5, 19.06 uur: Heracles Almelo heeft de contracten van Tim Breukers (31) en Jeff Hardeveld (24) verlengd, meldt de club. Beide verdedigers tekenen voor één jaar bij, tot medio 2020. "We zijn blij dat Tim en Jeff ook volgend seizoen in het shirt van Heracles Almelo spelen. Tim speelde al 256 officiële wedstrijden voor ons. Hij kent de club door en door en is een belangrijke speler in het team", zegt technisch manager Tim Gilissen.

"En hoewel Jeff het afgelopen seizoen door een blessure aan de kant stond, weten we dat ook hij van toegevoegde waarde kan zijn. Dat heeft hij bewezen in de negentien duels die hij in zijn eerste seizoen bij ons heeft gespeeld."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie gaat de play-offs om Europees voetbal winnen?

(5695 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws