'Beeld van 'poster boy' bevalt De Ligt: United mag blijven hopen op verdediger'

'Beeld van 'poster boy' bevalt De Ligt: United mag blijven hopen op verdediger'

Gepubliceerd: vrijdag 17 mei 2019 om 12:31vr 17-05-2019 om 12:31

Hoewel FC Barcelona nog altijd als topfavoriet geldt voor het binnenhalen van Matthijs de Ligt, is ook Manchester United nog altijd in de race. Dat meldt het Britse Telegraph op basis van 'bronnen in Amsterdam'.

Toch lijkt het niet erg waarschijnlijk dat De Ligt voor een overstap naar United kiest. The Mancunians eindigden het Premier League-seizoen op een zesde plek, waardoor de formatie van Ole Gunnar Solskjaer volgend jaar geen Champions League speelt. Daardoor lijkt United op voorhand al geen interessantste optie voor De Ligt.

'Bronnen in Amsterdam' melden echter aan The Telegraph dat de Oranje-international 'geïnteresseerd blijft in een overgang naar Old Trafford'. De verdediger zou gecharmeerd zijn van het idee in Manchester uit te groeien tot de 'poster boy' die aan de basis stond van de wederopbouw van Manchester United.

The Telegraph stelt dat United komende zomer niet alleen op zoek gaat naar spelers, maar dat het ook persoonlijkheden nodig heeft. De Ligt past perfect in dat plaatje. Hij doet volgens het medium denken aan 'de jonge John Terry, maar dan beter aan de bal'. United is overigens niet de enige Engelse club die interesse heeft in De Ligt. Ook Liverpool en Manchester City werden al aan hem gelinkt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws