'Bayern München gaat vol voor middenvelder van 70 miljoen, ook Sané in beeld'

'Bayern München gaat vol voor middenvelder van 70 miljoen, ook Sané in beeld'

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 10:31do 23-05-2019 om 10:31

Laatste update: donderdag 23 mei 2019 om 10:34do 23-05-2019 om 10:34

Bayern München gaat vol voor Rodrigo Hernández Cascante, kortweg Rodri. De middenvelder zou daarmee zijn huidige club Atletico Madrid na een jaar alweer vaarwel zeggen. Der Rekordmeister heeft in een eerder stadium ook al een lijntje uitgegooid naar Leroy Sané, meldt Kicker.

Volgens het Duitse medium is Bayern niet de enige gegadigde voor Rodri. Pep Guardiola ziet de Spanjaard graag naar Manchester City komen en ook Real Madrid en FC Barcelona hebben de 22-jarige Spanjaard in het vizier.

Technisch directeur Hasan Salihamidzic zou al voor het einde van het seizoen zijn oog hebben laten vallen op de zesvoudig Spaans international, die vorige zomer voor twintig miljoen verkaste van Villarreal naar Atletico Madrid. Bij Los Rojiblancos veroverde hij direct een basisplaats. Atletico Madrid zou bij een eventueel vertrek van Rodri flinke winst kunnen maken. In het contract van de middenvelder is namelijk een gelimiteerde transfersom van zeventig miljoen euro opgenomen.

In contact met familie Sané
Rodri is niet de enige speler die Bayern München op de korrel heeft. Volgens Kicker maakt Der Rekordmeister ook werk van de komst van Leroy Sané. Het medium meldt dat de kampioen van Duitsland in een eerder stadium al contact op heeft genomen met familie Sané, die de belangen van de 23-jarige speler van Manchester City behartigt.

Sané, die bij City nog tot 2021 onder contract staat, kan zich naar verluidt alleen een transfer naar Bayern München voorstellen. Volgens Kicker is Guardiola bereid om de Duits international te laten gaan, omdat hij vindt dat Sané zijn defensieve taken niet voldoende uitvoert en niet voldoende bereidheid toont bij het drukzetten.

In de zoektocht naar offensieve versterking heeft Bayern München de interesse in Ante Rebic laten varen. De club zou vinden dat de aanvaller technische kwaliteiten te kort komt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws