'Ajax moet op Richarlison-scenario rekenen na formeel bod van Watford'

'Ajax moet op Richarlison-scenario rekenen na formeel bod van Watford'

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 17:44do 23-05-2019 om 17:44

Ajax krijgt te maken met concurrentie in de strijd om Cristian Pavon. Volgens Argentijnse media heeft Watford een formeel bod neergelegd bij Boca Juniors.

Pavon wordt al maanden gelinkt aan een overstap naar Ajax. De Amsterdammers zouden inmiddels een bod van zestien miljoen euro hebben uitgebracht, maar Watford werpt zich volgens TyC Sports en El Liberal ook in de strijd om de handtekening van de 23-jarige aanvaller. Het is niet bekend hoeveel de Premier League bereid is te betalen.

Het is niet de eerste keer dat Ajax en Watford azen op dezelfde speler. Twee jaar geleden was Richarlison op weg naar Amsterdam, maar werd de deal op het laatste moment gekaapt door de Premier League-club. Watford verkocht hem in de zomer van 2018 voor veertig miljoen euro aan Everton.

Pavon, die op elke plek in de aanval uit de voeten kan, behoorde vorig jaar tot de WK-selectie van Argentinië. Mede door blessureleed heeft hij een teleurstellend seizoen achter de rug en is zijn transferwaarde gekelderd. De laatste weken is hij zelfs zijn basisplaats kwijt. Pavon heeft daarom zijn zinnen gezet op een Europees avontuur.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws