Dijks wekt interesse na 'prachtig seizoen': Eentje die mijn carrière heeft gered

Dijks wekt interesse na 'prachtig seizoen': "Eentje die mijn carrière heeft gered"

Gepubliceerd: vrijdag 24 mei 2019 om 16:07vr 24-05-2019 om 16:07

Laatste update: vrijdag 24 mei 2019 om 16:11vr 24-05-2019 om 16:11

Bologna wil het contract van Mitchell Dijks openbreken. Dat vertelt de 26-jarige linksback aan VTBL. Dijks sluit komend weekend een geslaagd debuutseizoen af tegen Napoli.

Bologna staat in de middenmoot van de Serie A en Dijks speelde na een stroeve start vrijwel alles. "Het was een prachtig seizoen, eentje die mijn carrière heeft gered", concludeert Dijks. "In het begin zag ik het totaal niet meer zitten, maar het werd geweldig. Het leven, de prestaties, de mensen. Laatst was ik geschorst en moest ik op de tribune plaatsnemen. Stonden mensen voor me op en begonnen ze te klappen. Zo mooi, ik weet soms niet wat ik meemaak."

Dijks mag hopen op een contractverlenging. Vorig jaar tekende de oud-Ajacied nog voor vijf seizoenen. "Ik ga eerst lekker met vakantie en daarna met mijn zaakwaarnemer zitten. Er is zeker sprake van interesse van andere clubs ja, maar wij verwijzen iedereen door naar Bologna: ons eerste aanspreekpunt. Voor mij is belangrijk welke kant de club opgaat. Ik ga na de wedstrijd tegen Napoli zeker aan de trainer (Sinisa Mihajlovic, red.) vragen wat hij gaat doen, want ook voor hem is belangstelling. We gaan het zien."

Poll

Is Dijks te snel afgeschreven in Nederland?

(1589 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws