'PSV heeft dringend behoefte aan verdedigers en gaat komende weken shoppen'

'PSV heeft dringend behoefte aan verdedigers en gaat komende weken shoppen'

Gepubliceerd: zaterdag 25 mei 2019 om 11:15za 25-05-2019 om 11:15

PSV heeft na het vertrek van Aziz Behich dringend behoefte aan nieuwe verdedigers. Volgens het Eindhovens dagblad gaat de nummer twee van de Eredivisie in de komende weken winkelen.

Behich vertrok voor zo'n één miljoen euro naar Istanbul Basaksehir. Dat geeft PSV de ruimte om zelf in actie te komen. De club zoekt onder meer een opvolger voor de transfervrij vertrokken Daniel Schwaab. De Eindhovenaren hebben een aantal lijntjes uitstaan, maar het kan even duren voordat een deal wordt gesloten, aldus het ED. De vervanger lijkt uit het buitenland te komen.

Ook voor Behich moet een nieuwe speler worden gevonden, die als stand-in van Angeliño kan fungeren. PSV kijkt naar een speler die zowel als linksback als centraal achterin uit de voeten kan. Momenteel voldoet Armando Obispo aan die eis, maar de negentienjarige verdediger moet worden verhuurd. Hij was in beeld bij VVV-Venlo, maar de Limburgers maakten een andere keuze.

Op rechts zijn er met Denzel Dumfries en Jordan Teze al wel twee opties. Ook Tijn Daverveld, een negentienjarige centrale verdediger, lijkt in de voorbereiding een kans te krijgen. PSV beschikt verder nog over Trent Sainsbury. Derrick Luckassen mag vertrekken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws