PSG verlengt ondanks CL-uitschakeling met 'moderne en menselijke' Tuchel

PSG verlengt ondanks CL-uitschakeling met 'moderne en menselijke' Tuchel

Gepubliceerd: zaterdag 25 mei 2019 om 14:12za 25-05-2019 om 14:12

Paris Saint-Germain en trainer Thomas Tuchel gaan langer met elkaar door. De Franse club maakt bekend dat het contract met de Duitse oefenmeester met één seizoen is verlengd. Tuchel ligt nu tot 30 juni 2021 vast in Parijs.

Tuchel begon in de zomer van 2018 aan de klus in Parijs en leidde Paris Saint-Germain naar de achtste landstitel in de clubhistorie. In de Champions League werd de miljoenenploeg in de achtste finale uitgeschakeld door Manchester United. Toch heeft de clubleiding van PSG besloten om vast te houden aan Tuchel.

Op de website van de Parijzenaars valt te lezen dat Tuchel gesteund wordt door spelers, personeel en alle andere mensen binnen de club. Hij wordt geprezen om zijn moderne visie op voetbal en de menselijke relaties die hij onderhoudt.

Tuchel zelf is enorm trots op het feit dat hij langer in Parijs werkzaam kan blijven. "Ik wil de president en de hele club bedanken voor het vertrouwen dat ze in mij en mijn staf hebben. Dit versterkt alleen maar mijn doel om dit team naar de top van zijn ambities te brengen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Ligue 1 PSG

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws