Odegaard zet zaakwaarnemer aan het werk: 'Hij is al in gesprek met Real Madrid'

Odegaard zet zaakwaarnemer aan het werk: 'Hij is al in gesprek met Real Madrid'

Gepubliceerd: zaterdag 25 mei 2019 om 15:07za 25-05-2019 om 15:07

Martin Odegaard is vastbesloten om nog niets los te laten over een eventuele transfer naar Ajax. De Noorse middenvelder annex vleugelaanvaller, die momenteel door Vitesse wordt gehuurd van Real Madrid, heeft zijn zaakwaarnemer wel al aan het werk gezet.

Na de wedstrijd tegen FC Utrecht in de finale van de play-offs om Europees voetbal, waarin Vitesse met 1-1 gelijkspeelde, ging het maar weer eens over de toekomst van Odegaard. "Er zijn veel geruchten momenteel, maar dat hoort bij het voetbal", zegt de Noorse hoofdrolspeler zelf tegen VTBL. "Ik zie het maar als een compliment."

"Mijn zaakwaarnemer is al in gesprek met Real Madrid over de toekomst", geeft Odegaard toch een klein tipje van de sluier. "Ik weet dat hij er voor zorgt. Ik hoor er niet al te veel over van hem, omdat ik me moet focussen op mijn wedstrijden."

Als Ajax ter sprake komt begint Odegaard al te lachen. "Als ze geïnteresseerd zijn zie ik dat als een compliment, het is een mooie club. Na het seizoen kunnen we er naar gaan kijken, nu focus ik me op Vitesse. Als je het me dinsdag weer vraagt? Dan zal ik zeggen dat ik me richt op het nationale team."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws