FC Utrecht gaat feestje vieren: 'Als ik een drankje op heb ben ik weg'

FC Utrecht gaat feestje vieren: 'Als ik een drankje op heb ben ik weg'

28-05-2019 23:50
17

Waar Vitesse zich met de nodige moeite naar de eindstreep sleepte, was bij FC Utrecht geen sprake van vermoeidheid. Dat stelt Sean Klaiber, die zich opmaakt voor een mooi feestje nadat de Domstedelingen met 0-2 hadden gewonnen in Arnhem.

Emile van de Sande
UTRECHT

Wedden

Meer odds

"Het was een prachtige wedstrijd voor ons, we gaan Europa in", zegt Klaiber met schorre stem tegen VoetbalPrimeur. "Je viert het met het publiek en bent in het veld bezig met elkaar, ik heb geen stem meer over." De rechtsback verwacht een mooi feestje. "Zelf ben ik niet zo'n liefhebber van bier, ik drink eigenlijk niet zoveel. Ik ben een beetje bescheiden, want als ik een drankje op heb ben ik weg."

"Maar nu gaan we het gewoon vieren met z'n allen", vervolgt Klaiber. "Er gaat zeker wel een feestje komen." Hij vindt het niet meer dan terecht dat de Domstedelingen Europa ingaan. "Als je de twee wedstrijden hebt gezien, dan weet je wie de beste was." In tegenstelling tot Vitesse, was iedereen bij FC Utrecht nog topfit. "We waren Vitesse compleet de baas. Zij konden niet meer."

Bekijk hieronder het hele interview met Klaiber!