Telegraaf: strijd om De Ligt 'volledig open' door gesteggel met Ajax en Raiola

Telegraaf: strijd om De Ligt 'volledig open' door gesteggel met Ajax en Raiola

29-05-2019 06:40 Laatste update: 08:15
97

Een transfer naar FC Barcelona leek lange tijd een zekerheid voor Matthijs de Ligt, maar volgens De Telegraaf is niets minder waar. Ook Paris Saint-Germain maakt volgens de ochtendkrant nog altijd een hele goede kans op de handtekening van de negentienjarige Ajax-captain. 

Ligue 1-kampioen PSG 'heeft de strijd om De Ligt weer opengegooid', meldt De Telegraaf woensdagochtend. Wat is er aan de hand: Barcelona wás de meest waarschijnlijke bestemming van de Oranje-verdediger, maar de transfersom die Ajax voor hem verlangt én de commissie die zaakwaarnemer Mino Raiola wenst op te strijken, blijken een sta in de weg voor Barça. 

Paris Saint-Germain heeft daardoor kans gezien om zich in de strijd om de gewilde tiener te mengen. 'In tegenstelling tot FC Barcelona zou PSG wel bereid zijn om aan de transfersom van naar verluidt 85 miljoen euro te voldoen. Ook de riante commissie voor Raiola zou geen probleem zijn', meldt De Telegraaf. 

Hoewel het dus op een zogenaamde 'two-horse-race' lijkt uit te lopen, zijn ook andere ploegen wakker geschud door de gebeurtenissen. Inmiddels zouden Manchester City, Manchester United en Real Madrid zich gemeld hebben bij het management van De Ligt.