Linssen tipt Ten Hag en Bosz: 'Als zaakwaarnemer zou ik Martin daar neerzetten'

Linssen tipt Ten Hag en Bosz: 'Als zaakwaarnemer zou ik Martin daar neerzetten'

30-05-2019 12:50
26

Vitesse-aanvoerder Bryan Linssen raadt ploeggenoot Martin Odegaard aan om te kiezen voor een club met een aanvallend ingestelde trainer. De Noorse linkspoot keert in principe terug naar Real Madrid, maar kan op veel interesse binnen en buiten Nederland rekenen.

Ajax is al enige tijd in gesprek met Real Madrid en ook Bayer Leverkusen lijkt belangstelling te hebben voor Odegaard. De zestienvoudig Noors international zou bij beide clubs goed kunnen renderen, denkt Linssen. "Als ik zaakwaarnemer was, zou ik hem neerzetten bij een trainer als Pep Guardiola: echt aanvallend voetbal, alleen maar balbezit, alleen maar naar voren toe, heel veel kansen creëren. Dan kom je bij een Erik ten Hag of een Peter Bosz uit", analyseert de vleugelaanvaller uit Neeritter in gesprek met FOX Sports.

Wedden

Meer odds

Linssen denkt dat zijn Noorse teamgenoot het niveau mee zou kunnen komen in de Bundesliga. "Hij is veel te goed voor de Eredivisie", vertelt hij. "Als ik Peter Bosz was geweest, dan had ik dat zeker geprobeerd. Bij het spel dat hij wil spelen, is Odegaard een kanjer. Ik weet niet of zij interesse hebben, maar Bosz is wel zijn type trainer."