'PSV dreigt Angeliño echt te verliezen: droomtransfer naar PSG of Manchester City'

'PSV dreigt Angeliño echt te verliezen: droomtransfer naar PSG of Manchester City'

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2019 om 12:51ma 17-06-2019 om 12:51

PSV moet een vertrek van Angeliño vrezen. De Spaanse linksback staat volgens het Eindhovens Dagblad in de belangstelling van onder meer Paris Saint-Germain, terwijl De Telegraaf meldt dat Manchester City hem wil terughalen.

Het Spaanse La Voz da Galicia pakte maandag uit met het nieuws dat Manchester City de terugkoopclausule van twaalf miljoen euro gaat lichten, waardoor Angeliño na één seizoen zou vertrekken bij PSV. Het Eindhovens Dagblad deed navraag en bevestigt dat er 'volop interesse' is. Ook De Telegraaf meldt dat.

Eén van de clubs met belangstelling is PSG. Door een terugkoopclausule kan Manchester City hem echter eerst overnemen en vervolgens doorverkopen. Of dat ook gaat gebeuren, is afwachten. Het ED meldt dat de scoop van La Voz da Galicia door betrouwbare bronnen als 'speculatief' wordt omschreven.

Volgens De Telegraaf komt Angeliño ook in aanmerking voor een kans bij Manchester City. De Engelse kampioen kan voorlopig niet beschikken over Benjamin Mendy, waardoor de 22-jarige Spanjaard de concurrentiestrijd kan aangaan met voormalig PSV'er Oleksandr Zinchenko en Fabian Delph. PSV weet al langer van de interesse van onder meer City.

Angeliño ontwikkelde zich afgelopen seizoen stormachtig bij PSV. De linksback had vanaf het begin een basisplaats en mist uiteindelijk geen enkele competitiewedstrijd. Ook in de Champions League maakte Angeliño een goede indruk, waarmee hij zich in de internationale kijker speelde.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws