'Odegaard stapt in vliegtuig voor derde optie: mogelijk geen Ajax én Leverkusen'

'Odegaard stapt in vliegtuig voor derde optie: mogelijk geen Ajax én Leverkusen'

Gepubliceerd: zaterdag 22 juni 2019 om 10:14za 22-06-2019 om 10:14

Het is geen uitgemaakte zaak dat Martin Odegaard voor Bayer Leverkusen kiest. Real Sociedad hoopt zich óók te versterken met de Noor van Real Madrid.

Odegaard werd vrijdag door lokale media gespot in San Sebastian. Daar sprak hij met het technisch directeur Roberto Olabe over een mogelijke transfer. Met Alexander Isak haalde Sociedad onlangs al een toptalent dat afgelopen seizoen veel indruk maakte in de Eredivisie.

In San Sebastian had Odegaard gezelschap van vader Hans Erik en zaakwaarnemer Björn Tore Kvarme. Het trio bracht eerder deze week ook een bezoek aan Bayer Leverkusen. Sociedad heeft schijnbaar goede papieren, omdat zaakwaarnemer Kvarme een verleden heeft bij de club. Ook staat het Sociedad-bestuur op goede voet met Real Madrid.

De laatste dagen is er veel te doen om de toekomst van Odegaard. De international van Noorwegen gaat naar alle waarschijnlijkheid kiezen tussen Leverkusen en Sociedad, waardoor Ajax is afgevallen. Real Madrid wil Odegaard alleen verhuren. De hoofdrolspeler zelf opteert voor een transfer met terugkoopclausule.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws