Transferdeur definitief dicht: Ik wil vechten voor nieuw succes met Ajax

Transferdeur definitief dicht: "Ik wil vechten voor nieuw succes met Ajax"

Gepubliceerd: vrijdag 28 juni 2019 om 21:16vr 28-06-2019 om 21:16

André Onana benadrukt dat hij deze zomer niet aan een vertrek bij Ajax denkt. Volgens Voetbal International neemt de belangstelling voor de 23-jarige doelman toe na de ijzersterke campagne van de Amsterdammers in de Champions League.

"Voor mij is het belangrijk dat ik op een goed niveau speel en mezelf kan blijven ontwikkelen", zegt Onana in een interview met het weekblad. "Ik ben nog jong en met Ajax hebben we net bewezen hoeveel we met deze club kunnen bereiken. Het zal niet makkelijk zijn dat te overtreffen. Maar ik wil vechten voor nieuw succes met Ajax."

Onana verlengde drie maanden geleden zijn contract in de Johan Cruijff Arena tot medio 2022. Toen deed de Kameroener al de belofte dat hij bij Ajax zou blijven. Voordat hij zich weer in Amsterdam meldt, hoopt hij hoge ogen te gooien op de Afrika Cup.

Bondscoach Clarence Seedorf van de Kameroeners prijst de leergierige Onana. "Hij heeft een sterke persoonlijkheid en neemt veel verantwoordelijkheid op zich. Zijn mentaliteit en kwaliteit maken hem een fantastische gozer om mee te werken. Andre is een van de beste keepers ter wereld. Geen twijfel mogelijk."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Onana één van de beste keepers ter wereld?

Ja
77%
Nee
23%
(3943 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws