'Valencia gaat volgende Eredivisie-club helpen: middenvelder op weg naar Fortuna'

'Valencia gaat volgende Eredivisie-club helpen: middenvelder op weg naar Fortuna'

Gepubliceerd: dinsdag 9 juli 2019 om 08:32di 09-07-2019 om 08:32

Valencia lijkt voor de tweede keer in korte tijd een huurtransfer met een Eredivisie-club af te sluiten. Los Che stalden Toni Lato onlangs bij PSV en staan op het punt op Àlex Carbonell te verhuren aan Fortuna Sittard.

De 21-jarige Carbonell zat eigenlijk zonder club nadat zijn contract bij Segunda Division-degradant FC Córdoba afliep, maar is inmiddels opgepikt door Valencia. Volgens 1Limburg en het Spaanse medium El Desmarque stuurt de club van Jasper Cillessen de middenvelder direct door naar Sittard. Vermoedelijk wordt hij dinsdag al gepresenteerd door de Limburgers.

Carbonell zou voor Fortuna de vijfde buitenlandse versterking van deze zomer worden, na de Duitser Felix Passlack, de Turkse Belg Adnan Ugur en de Finnen Patrik Raitanen en Rasmus Karjalainen. Ook de Deense PSV'er Nikolai Laursen zou zich aan Fortuna kunnen verbinden. De 21-jarige spits liep de afgelopen tijd stage in Sittard, tot tevredenheid van de Limburgers. Fortuna hoopt ook nog stiekem op het Joe Ledley, maar de ervaren international van Wales heeft meerdere ijzers in het vuur.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws