Telegraaf: tóch akkoord tussen PEC Zwolle en FC Den Bosch over centrale verdediger

Telegraaf: tóch akkoord tussen PEC Zwolle en FC Den Bosch over centrale verdediger

Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2019 om 12:08wo 10-07-2019 om 12:08

De transfer van Sam Kersten naar PEC Zwolle gaat tóch door. Eerder leek een deal tussen PEC en FC Den Bosch af te ketsen, maar de clubs zijn alsnog tot een akkoord gekomen. Dat meldt De Telegraaf.

Het Brabants Dagblad meldde vorige week dat Kakhi Jordania, aspirant-eigenaar van de Brabanders, de transfer blokkeerde. Hij zou het Zwolse voorstel van 325.000 euro en een doorverkooppercentage van vijftien procent te laag hebben gevonden.

Volgens De Telegraaf komt het nu alsnog tot een deal. De verdediger van FC Den Bosch zou woensdag al worden gepresenteerd in Zwolle, waar hij een contract voor twee jaar tekent met de optie op nog een jaar. Kersten was in een eerder stadium al tot een persoonlijk akkoord gekomen met de club.

De 21-jarige centrale verdediger was het afgelopen seizoen een vaste waarde bij FC Den Bosch. In 33 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie gaf hij drie assists. Met Den Bosch haalde Kersten de play-offs voor promotie. In de halve finale verloor de ploeg van Go Ahead Eagles.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws