Bakker mag zich bewijzen: Nederlander reist met Paris Saint-Germain af naar China

Bakker mag zich bewijzen: Nederlander reist met Paris Saint-Germain af naar China

Gepubliceerd: dinsdag 23 juli 2019 om 16:21di 23-07-2019 om 16:21

Laatste update: dinsdag 23 juli 2019 om 16:23di 23-07-2019 om 16:23

Mitchel Bakker reist met Paris Saint-Germain mee af naar China, waar de club op tour gaat in voorbereiding op het nieuwe seizoen. De van Ajax overgekomen verdediger zit bij de geselecteerde spelers.

Trainer Thomas Tuchel neemt in totaal 33 spelers mee naar China. De Parijzenaars vertoeven van 23 juli tot 4 augustus in Azië. Ook Bakker krijgt de kans zich te laten zien. De negentienjarige linksback maakte deze zomer verrassend de overstap naar de kampioen van Frankrijk. Halverwege het seizoen werd al duidelijk dat Bakker zou vertrekken bij Ajax en sindsdien verloor hij zijn basisplaats bij Jong Ajax.

In de lijst met geselecteerde spelers prijkt ook de naam van Kylian Mbappé, hij stapt met Bakker in het vliegtuig op 23 juli. Eric-Maxim Choupo-Moting, Angel Di Maria, Marquinhos, Leandro Paredes en Thiago Silva sluiten pas op 31 juli aan. Presnel Kimpembe, Thomas Meunier en Neymar worden eerst nog medisch gecheckt. Laatstgenoemde wil PSG deze zomer nog altijd verlaten, maar lijkt gewoon af te gaan reizen naar China.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws