VI: ADO Den Haag meldt zich bij PSV, koop- en huurdeal allebei optie

VI: ADO Den Haag meldt zich bij PSV, koop- en huurdeal allebei optie

25-07-2019 14:40 Laatste update: 14:51
28

ADO Den Haag wil PSV-doelman Luuk Koopmans inlijven. Dat meldt Voetbal International donderdagmiddag. Een definitieve transfer of een verhuur is bespreekbaar voor ADO. De formatie uit de Hofstad heeft zich inmiddels in Eindhoven gemeld. 

Koopmans (25) werd afgelopen seizoen door PSV verhuurd aan MVV. In Maastricht kwam de voormalig keeper van FC Oss tot 37 competitieduels. Inmiddels is Koopmans teruggekeerd in het Philips Stadion. Bij PSV heeft hij met Jeroen Zoet, Lars Unnerstall en Robbin Ruiter drie concurrenten voor zich in de pikorde. Koopmans wil zelf graag naar Den Haag verkassen, stelt VI

Wedden

Meer odds

ADO-trainer Fons Groenendijk maakte onlangs bekend dat hij komend seizoen kiest voor Robert Zwinkels als nummer één. Die beslissing lijkt een vertrek van concurrent Indy Groothuizen in te leiden. Hij wil namelijk niet een heel seizoen op de bank zitten, gaf hij eerder aan.

Eerder deze zomer toonde ook Sparta belangstelling voor Koopmans. De promovendus versterkte zich inmiddels met een andere goalie: Ariel Harush. Volgens VI waren ook diverse ploegen uit de Keuken Kampioen Divisie in de markt voor Koopmans.