Megadeal hangt in de lucht bij Ajax: 'Ze trekken steeds harder aan Van de Beek'

Megadeal hangt in de lucht bij Ajax: 'Ze trekken steeds harder aan Van de Beek'

30-07-2019 19:15
146

Donny van de Beek blijft in beeld bij Real Madrid. Sterker nog: de Spaanse superclub 'trekt steeds harder' aan Van de Beek. Ajax-watcher Mike Verweij vertelt dat dinsdag in een podcast op de website van De Telegraaf. 

Ruim een maand geleden schreef De Telegraaf dat Real Madrid zich officieel in Amsterdam had gemeld voor Van de Beek. In de daaropvolgende weken werd het stil rond de middenvelder. De belangstelling uit de Spaanse hoofdstad is echter nog steeds aan de orde, weet Verweij.

"Real trekt steeds harder aan Van de Beek", vertelt hij dinsdag. "Het zal een wereld van verschil maken of hij in Amsterdam blijft of tóch naar Madrid gaat. Net zoals het feit of Hakim Ziyech blijft en of David Neres wel of geen transfer maakt."

Verweij wist eerder op de dag ook te onthullen dat de eventuele komst van Ajax-doelwit Steven Bergwijn sowieso afhangt van een grote uitgaande transfer in de Johan Cruijff Arena. Directeur voetbalzaken Marc Overmars zou pas groen licht krijgen om PSV'er Bergwijn te halen wanneer Neres of Ziyech is verkocht.