Vader van vermeend Ajax-target Olmo voedt geruchten: 'Dit is het moment'

Vader van vermeend Ajax-target Olmo voedt geruchten: 'Dit is het moment'

Gepubliceerd: donderdag 15 augustus 2019 om 18:05do 15-08-2019 om 18:05

Vermeend Ajax-doelwit Dani Olmo wil nog deze maand vertrekken bij Dinamo Zagreb. Dat vertelt de vader van de Spaanse jeugdinternational, Migel Olmo, aan Calciomercato.

Olmo wordt in Spaanse media in verband gebracht met een transfer naar Ajax, maar in een eerder stadium zat hij al om tafel met AC Milan. "Dat klopt, we hebben met Milan gesproken toen Leonardo nog technisch directeur was. Ik weet niet of zijn vertrek, de gewijzigde koers of het feit dat ze geen akkoord bereikten met Dinamo, de interesse bekoeld hebben."

Of er momenteel interesse in de aanvallende middenvelder is, wil Olmo senior niet kwijt. "Ik weet niet hoe dat ervoor staat. Dani heeft nog een contract bij Dinamo. De club is op de hoogte van zijn vertrekwens, we geloven dat dit het juiste moment is. Niet alleen voor Dani om zijn doelen te bereiken, maar ook voor Dinamo: ze kunnen een goede en interessante economische deal sluiten."

"Dani moet de mogelijkheid hebben om naar een competitie van wereldklasse te gaan", vervolgt Miguel Olmo. "Veel clubs hebben interesse, maar ik kan – uit respect – geen namen noemen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws