'Argentijnen hebben genoeg gezien: Cassierra na 24 minuten alweer terug naar Ajax'

'Argentijnen hebben genoeg gezien: Cassierra na 24 minuten alweer terug naar Ajax'

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 21:14vr 16-08-2019 om 21:14

Mateo Cassierra lijkt eerder dan verwacht terug te keren bij Ajax. De Colombiaanse spits wordt sinds januari verhuurd aan het Argentijnse Racing Club de Avellaneda, waar hij echter nauwelijks aan spelen toekomt.

Slechts 24 minuten, verspreid over twee invalbeurten, heeft Cassierra in een half jaar tijd bij mogen schrijven. De 22-jarige Colombiaan zou eigenlijk pas in de zomer van 2020 terugkeren, maar zijn huurperiode wordt mogelijk eerder al beëindigd. Volgens het Argentijnse medium Olé staat Racing Club op het punt om Cassierra met onmiddellijke ingang terug naar Amsterdam te sturen, aangezien men niet gelooft dat hij nog zal aarden in de Argentijnse competitie.

Voor de spits dreigt een volgende tegenvaller sinds hij in 2016 voor 5,5 miljoen euro werd overgenomen van Deportivo Cali. Cassierra was tijdens het kampioensseizoen 2017/2018 van grote waarde voor Jong Ajax, maar kon geen potten breken in het eerste elftal. In het najaar van 2018 werd hij verhuurd aan FC Groningen, dat besloot om de samenwerking een half jaar eerder dan gepland te beëindigen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws