Clash PSV en FC Utrecht achter gesloten deuren: Schwaab speelt en scoort

Clash PSV en FC Utrecht achter gesloten deuren: Schwaab speelt en scoort

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 15:54ma 19-08-2019 om 15:54

Laatste update: maandag 19 augustus 2019 om 16:03ma 19-08-2019 om 16:03

Daniel Schwaab heeft na enkele maanden zijn rentree gemaakt in het shirt van PSV. Maandagmiddag deed de Duitse verdediger mee in een oefenwedstrijd tegen FC Utrecht. PSV won achter gesloten deuren met 2-0. 

Schwaab, die in juni afscheid nam van PSV en eerder deze maand weer in de armen werd gesloten, tekende in het vriendschappelijke duel voor de openingstreffer. De routinier scoorde in de zevende minuut, meldt PSV in een beknopt wedstrijdverslag. Spits Amar Catic tekende kort daarna voor de eindstand. 

De Eindhovenaren traden tegen Utrecht aan met spelers die zondag niet in actie waren gekomen tijdens de ontmoeting met Heracles Almelo. PSV won dat competitieduel met 2-0. Onder meer Ibrahim Afellay, Jorrit Hendrix en Bart Ramselaar stonden maandag in de basis. Laatstgenoemde is volgens De Telegraaf nadrukkelijk in beeld bij ADO Den Haag. 

Aan Utrechtse zijde kreeg onder meer Adrián Dalmau speeltijd. De Spaanse spits kwam deze zomer over van Heracles. 

PSV voor rust: Ruiter, Teze, Schwaab, Sainsbury, Boscagli, Afellay, Ramselaar, Hendrix, Aboukhlal, Catic en Lato

PSV na rust: Wallenburg, Luckassen, Schwaab (Soulas), Lato, Afellay (Louwers), Ramselaar, Schoonbrood, Aboukhlal, Catic (Horvath) en Sidibe.

FC Utrecht: Jensen, Troupée, Bergström, Van der Velden (Zwartjens), Van der Maarel, Emanuelson, El Barjiji (Bernadina), Lonwijk, Venema, Dalmau (Mallahi) en Lehaire (Nasser).

Poll

Is Schwaab snel weer basisspeler bij PSV?

(1611 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws