Felle kritiek op Barça-zorgenkindje Dembélé: Hij leidt een schokkend leven

Felle kritiek op Barça-zorgenkindje Dembélé: "Hij leidt een schokkend leven"

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 21:15wo 21-08-2019 om 21:15

Laatste update: woensdag 21 augustus 2019 om 21:20wo 21-08-2019 om 21:20

Felle kritiek uit onverwachte hoek voor Ousmane Dembélé. Zijn voormalige privékok Mickaël Naya zet grote vraagtekens bij de professionaliteit van de Franse aanvaller van FC Barcelona.

Dembélé raakte afgelopen weekend voor de zevende keer in zijn Barça-carrière geblesseerd. Dat kan niet los worden gezien van zijn leefstijl, aldus Naya in een interview met Le Parisien. "Ousmane is een brave jongen, maar heeft geen controle over zijn leven", steekt Naya van wal.

"Hij woont bij zijn oom en zijn beste vriend, die hem niet tegen durven te spreken. Hij leidt een schokkend leven", vervolgt hij. "Ik heb hem nog nooit alcohol zien drinken, maar hij pakt zijn rust niet en er is geen professionele structuur om hem heen."

Naya werd in december 2018 ontslagen door de zaakwaarnemer van Dembélé. Hij was daarmee de derde privékok die moest vertrekken. "Ze zijn rijk, het kan ze niet schelen", aldus de Fransman, die niet alleen maar slecht wil praten over de Barça-aanvaller. "Wanneer hij bij zijn vrienden is, is Ousmane wél nieuwsgierig, open en beleefd."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws