Tadic ziet 'Beckenbauer van Ajax' uitblinken: 'Van mij mag-ie blijven staan'

Tadic ziet 'Beckenbauer van Ajax' uitblinken: 'Van mij mag-ie blijven staan'

29-08-2019 07:42 Laatste update: 08:58
162

Daley Blind hoort in de achterhoede van Ajax te spelen. Dat vindt Dusan Tadic. De afgelopen weken posteerde trainer Erik ten Hag Blind op het middenveld. Woensdagavond, tegen APOEL Nicosia (2-0), keerde de routinier terug op zijn vertrouwde stek - tot grote tevredenheid van Tadic. 

"Hij is onze Franz Beckenbauer. Hij zet alles neer en bij hem begint de opbouw van ons spel. Ja, van mij mag hij daar blijven staan", zei de Servische captain van de Amsterdammers, in gesprek met het ANP

"Ik moet ook de KNVB bedanken. Omdat we afgelopen weekeinde niet hoefde te spelen, hebben we een week met dit team op de training kunnen oefenen."

Tadic is benieuwd naar de loting voor de groepsfase van de Champions League. Later op de dag komt Ajax te weten aan welke drie tegenstanders het wordt gekoppeld. "Ik speel het liefst tegen sterke ploegen. Rode Ster Belgrado zou misschien wel mooi zijn. Zij hebben fantastische fans, net als wij hier in Amsterdam. De supporters van Ajax waren vanavond weer geweldig. Ook vanwege hen hoort Ajax ieder jaar in de Champions League."