Kompany maakt schoon schip bij Anderlecht: vier ontslagen binnen paar dagen

Kompany maakt schoon schip bij Anderlecht: vier ontslagen binnen paar dagen

05-09-2019 12:35
87

Anderlecht maakt sinds de terugkeer van Vincent Kompany in rap tempo schoon schip. De laatste dagen zijn perschef Marie Verbeke, teammanager Gunter Van Handenhoven, materiaalman Simon Schoonjans en marketingmanager Aaron Kanwar ontslagen.

Dat meldt Het Nieuwsblad. Perschef Verbeke was sinds 1 november 2018 in dienst van Anderlecht, maar werd afgelopen maandag ontslagen. Teammanager Van Handenhoven trof hetzelfde lot. De nieuwe technische staf, met Kompany en Simon Davies aan het hoofd, zou al langere tijd niet tevreden geweest zijn over het functioneren van de oud-voetballer.

Ook 'materiaalmeester' Schoonjans moest zijn biezen pakken. Donderdag kwam daar Kanwar nog eens bij. Anderlecht nam 'in alle stilte' afscheid van de International Development Manager van de club. Kanwar werkte voorheen voor Nike en had de internationale leiding over het merk Anderlecht. 'Daarvoor werden wel enkele stappen gezet, maar dat leidde nog tot niets groots en Kanwar had er amper verdienste aan', aldus Het Nieuwsblad.