De Mos sneert naar 'papegaaien': 'Ajax geen middenveld, hoe durf je 't te zeggen?'

De Mos sneert naar 'papegaaien': 'Ajax geen middenveld, hoe durf je 't te zeggen?'

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 07:30wo 18-09-2019 om 07:30

Laatste update: woensdag 18 september 2019 om 08:58wo 18-09-2019 om 08:58

Aad de Mos heeft dinsdagavond met verbazing naar de nabeschouwingen op de wedstrijd tussen Ajax en Lille OSC gekeken. De Amsterdammers speelden met Edson Álvarez en Lisandro Martínez op het middenveld: het Mexicaans-Argentijnse duo kreeg kritiek van diverse analisten.

Zo werden de twee door Veronica-analist Johan Derksen betiteld als 'wereldkampioen breedteballetjes geven'. Ook collega Wim Kieft liet zich kritisch uit over Álvarez en Martínez. De Mos zag het hoofdschuddend aan en greep op de vroege woensdagochtend naar Twitter. 'Hoe durf je het te zeggen, dat Ajax geen middenveld heeft?', liet hij weten over de 'papegaaien' van Veronica, maar ook van FOX Sports en de NOS.

>> Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's! <<

Volgens de oud-trainer van onder meer PSV en Ajax hebben de scorende Álvarez en de uitblinkende Martínez dinsdagavond het ongelijk van hun criticasters aangetoond. De twee zorgen volgens De Mos juist voor een 'topbalans' op het middenveld. 'Na gisteren (dinsdag, red.) hebben vele pseudokenners zich belachelijk gemaakt. Proficiat, Erik ten Hag!', sloot hij af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Eens met De Mos?

(3571 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws