Lozano over keuze voor Napoli: 'Het maakte mijn beslissing simpel'

Lozano over keuze voor Napoli: 'Het maakte mijn beslissing simpel'

Gepubliceerd: zaterdag 21 september 2019 om 12:39za 21-09-2019 om 12:39

Laatste update: zaterdag 21 september 2019 om 12:46za 21-09-2019 om 12:46

Hirving Lozano verkaste de afgelopen transferperiode van PSV naar Napoli. De Mexicaan is met 38 miljoen euro de duurste aankoop in de geschiedenis van de Italiaanse club. De aanwezigheid van Carlo Ancelotti was een belangrijke reden voor Chucky om de overstap te maken en hij hoopt ooit in de voetsporen te treden van legende Diego Maradona.

"Napoli heeft Carlo Ancelotti op de bank en ook de prachtige stad maakte mijn beslissing voor Napoli simpel", vertelt de voormalig PSV-aanvaller tegen La Repubblica. "Ik weet alles over de carrière van Ancelotti, hij is een geweldige coach, maar ik ben er ook achter gekomen dat hij een geweldig persoon is. Ik ben vereerd dat ik de duurste aankoop in de historie van Napoli ben en dat motiveert mij alleen maar meer om steeds beter te worden."

Diego Maradona was een van de beste spelers ooit bij Napoli en Lozano hoopt ooit in zijn voetsporen te treden. "Ik heb hem nooit live zien spelen, maar ik heb hem op televisie bestudeerd en hij was fenomenaal", vervolgt Lozano. "Het is niet verrassend dat de Napoli-fans hem nog steeds adoreren en ik ga proberen in zijn voetsporen te treden."

"De Serie A is veel sneller en tactisch verder dan de Eredivisie", vervolgt Chucky. "Er zijn geweldige clubs als Juventus en Inter, die kwalitatief gewoon beter zijn. Ik was blij in Nederland, maar wilde een nieuw avontuur."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wordt het verblijf van Lozano bij Napoli een succes?

(1376 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws