Diemers over incident met Bazoer: 'Volgens mij is dat een rode kaart'

Diemers over incident met Bazoer: 'Volgens mij is dat een rode kaart'

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 08:10zo 22-09-2019 om 08:10

Mark Diemers is verontwaardigd over het feit dat Riechedly Bazoer geen rode kaart kreeg in de wedstrijd tussen Vitesse en Fortuna Sittard. De middenvelder van Vitesse tikte Diemers met zijn voet in het gezicht, terwijl de bal niet eens in de buurt was. 

"Ik had echt het gevoel dat hij me met opzet op m'n hoofd schopte", vertelt Diemers na afloop van de wedstrijd tegen FOX Sports. "Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik niet snel een duw of een schop geef. Ik had alleen wel echt het gevoel dat dit met opzet is. De scheidsrechter kwam in de rust naar mij toe dat hij hier een gele kaart voor had moeten geven, maar als ik het zo zie denk ik dat rood wel op zijn plek was."

"Kijk, ik wil Bazoer niets aannaaien. Zo ben ik absoluut niet", vervolgt Diemers. "Hij zal het misschien niet met opzet doen, dat weet ik niet. Feit is wel dat hij mij met zijn noppen over mijn nek en mijn gezicht raakt. Volgens mij is dat een rode kaart."

Fortuna Sittard stevende zaterdagavond lang af op een goed resultaat, maar gaf een 1-2 voorsprong binnen no-time uit handen. Belangrijkste man aan de kant van Vitesse was Bryan Linssen, die de wedstrijd met twee rake kopballen omkeerde.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws