Van den Brom spreekt Paes aan op interview: 'Dat zeg je bij een vierdeklasser'

Van den Brom spreekt Paes aan op interview: 'Dat zeg je bij een vierdeklasser'

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 08:37za 19-10-2019 om 08:37

John van den Brom is blij met de prestatie die Maarten Paes heeft geleverd bij Jong Oranje, dat won van Portugal en Noorwegen. De FC Utrecht-doelman ging de interlandperiode in met een zuur gevoel vanwege zijn blunder bij Vitesse. Van den Brom sprak Paes aan op het interview dat hij na afloop aan FOX Sports gaf.

Paes ging in de slotfase pijnlijk in de fout in Arnhem, waardoor Utrecht de wedstrijd verloor. "We weten allemaal hoe de bloopers er uitzien, dit is een klassieker", zei Paes na afloop tegen FOX Sports.

"Het is ook hoe je ermee omgaat. Ik ben trots op hoe ik ermee om ben gegaan. Ik heb acht seconden gebaald en heb daarna weer volle bak moed getoond. Ik durfde bij hoge ballen te komen en heb m'n eigen spel gespeeld. Helaas zat er een foutje bij. Ik wil het niet kleiner maken dan het is, maar het hoort er helaas bij."

Van den Brom had het een en ander aan te merken op de teksten van Paes. "In de wedstrijd heeft hij het prima opgepakt. Maar goed, het is wel een fout die je maakt. En het is altijd de vraag hoe je dan achteraf moet reageren voor de camera. Dat hebben we met hem besproken", zo wordt Van den Brom geciteerd door De Telegraaf.

"Ik had dat wel iets anders gedaan dan hij het heeft gedaan. Ik vind dat je niet kan zeggen dat je trots op jezelf bent dat je de wedstrijd goed hebt uitgespeeld, als je zo'n fout maakt. Dat zeg je als je bij een vierdeklasser speelt en wij spelen wel om iets meer dan dat."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Snap jij Van den Brom?

(2503 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws