Van der Vaart: 'Ik schreeuwde bijna om Botteghin. Het is ongelooflijk'

Van der Vaart: 'Ik schreeuwde bijna om Botteghin. Het is ongelooflijk'

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 07:15ma 21-10-2019 om 07:15

Marcos Senesi heeft de harten van Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart nog niet gestolen na zijn optreden tegen Heracles Almelo. De man van zeven miljoen begon zondag eindelijk in de basis, maar speelde een zeer matige wedstrijd.

"Je gaat toch kijken naar waarom hij niet speelde. Er is veel over gesproken. Je gaat wel begrijpen dat Stam zolang gewacht heeft met hem", zegt Van Hooijdonk bij Studio Voetbal. "Hij maakte een heel matige indruk. Natuurlijk was het maar één wedstrijd. Hij speelde zonder enig vertrouwen. Iedereen was blij dat de man van zeven miljoen eindelijk op het veld stond. Dat gevoel was na twintig à 25 minuten helemaal weg. Dat is zeker triest, ja."

"Ik schreeuwde bijna om Botteghin. Het is ongelooflijk", voegt Van der Vaart toe. "Je moet een absolute topaankoop zijn als je zeven miljoen euro kost. Hij stond er al niet meteen in, dat is al een teken. Je moet goed beginnen als je binnenkomt, dan geef je meteen je visitekaartje af. Hij gaf hem verkeerd af. Mensen zeggen dat ze die jongen moeten laten wennen, maar in een volle Kuip zo'n wedstrijd spelen is natuurlijk niet best."

NOS-commentator Arno Vermeulen maakt zich zorgen om het kwakkelende Feyenoord. "Volgende week lekker naar Ajax. In de Europa League krijgen ze het ook nog heel lastig. Je had de hoop dat het beter zou worden, maar het was weer heel matig."

"Je houdt je hart vast. Ik zie het voetbal er niet in. Stam maakt als trainer geen goede indruk. Het is een hoofdpijndossier. Je kunt zeggen dat Ajax-uit een wedstrijd opzich is, maar ik denk echt dat ze bang zijn dat ze daar een pak slaag gaan krijgen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Komt het goed met Senesi?

(1372 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws