'Ronald Koeman is een toptrainer, maar ik ben het niet met hem eens'

'Ronald Koeman is een toptrainer, maar ik ben het niet met hem eens'

Gepubliceerd: vrijdag 15 november 2019 om 16:11vr 15-11-2019 om 16:11

Oranje kan een tot de tanden toe gewapend Noord-Ierland verwachten, zaterdagavond in Belfast. Met die waarschuwing komt Michael Smith. De Noord-Ierse verdediger is gemotiveerd door de uitspraken van Ronald Koeman na de vorige clash.

Koeman noemde het voetbal van Noord-Ierland 'schandalig', nadat Oranje in de laatste minuten een 3-1 zege uit het vuur wist te slepen. Dat schoot in het verkeerde keelgat bij Smith en zijn ploeggenoten. "Hij zal een warm welkom krijgen", knipoogt hij in gesprek met The Belfast Telegraph.

"Hij mag zeggen wat hij wil. Hij is een toptrainer, maar ik ben het niet met hem eens. We zijn een lastig team om tegen te spelen. Zoals we hadden verwacht zouden wij de bal weinig hebben. We hebben het Nederland gewoon erg lastig gemaakt."

Noord-Ierland en Nederland trappen zaterdag om 20.45 uur af in Belfast. Smith: "Het wordt een enorm zware klus, maar het is niet onmogelijk. We weten dat we zaterdag moeten winnen en zo zullen wij ons ook presenteren. Het wordt een andere wedstrijd dan in Rotterdam. We hebben niks te verliezen en we gaan niet zomaar winnen van Nederland. Al hebben wij wel het thuispubliek."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat wordt Noord-Ierland - Nederland?

(4433 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws