Memphis 'sprint voluit' tijdens Oranje-training: 'Dan denk je: hij kan spelen'

Memphis 'sprint voluit' tijdens Oranje-training: 'Dan denk je: hij kan spelen'

Gepubliceerd: vrijdag 15 november 2019 om 22:50vr 15-11-2019 om 22:50

Memphis Depay is een vraagteken voor de wedstrijd van Nederland zaterdagavond tegen Noord-Ierland. De speler van Olympique Lyon heeft last van zijn hamstring, maar volgens De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen was dat niet te zien op de training van vrijdagavond.

Ronald Koeman wilde tijdens de persconferentie nog geen duidelijkheid geven over de spitspositie bij het Nederlands elftal voor zaterdagavond en gaf aan te wachten tot zaterdagochtend. Driessen laat tegen De Telegraaf weten positief gestemd te zijn over de speelkansen van Memphis tegen Noord-Ierland. "We hebben het net even gezien op de training, waar we het eerste kwartier bij mochten zijn. Toen zag je hem eigenlijk voluit sprinten."

Memphis maakte op Driessen de indruk alsof hij fit genoeg is om te spelen zaterdag. "Dan denk je: als hij voluit kan sprinten met een hamstringblessure, hij grijpt er niet naar en de reactie is morgen (zaterdag, red.) zoals die moet zijn, dan kan hij spelen."

Nederland trapt zaterdagavond om 20:45 af op Windsor Park in Belfast. Oranje heeft aan een punt genoeg om zich te plaatsen voor het EK van 2020.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws