Moeizame start Hazard bij Real Madrid: 'Luiste speler met wie ik heb gespeeld'

Moeizame start Hazard bij Real Madrid: 'Luiste speler met wie ik heb gespeeld'

Gepubliceerd: maandag 18 november 2019 om 19:13ma 18-11-2019 om 19:13

Eden Hazard is één van de meest getalenteerde spelers ter wereld, maar tegelijkertijd ook de meest luie. Dat stelt John Obi Mikel, die bij Chelsea met de 28-jarige Belg samenspeelde.

Hazard maakte deze zomer de overstap naar Real Madrid, maar in het begin waren er vraagtekens over zijn fitheid. Mikel is niet verrast. "Hij is de meest luie speler met wie ik ooit gespeeld heb", zegt de Nigeriaan, die vijf jaar de kleedkamer deelde met de Belg, tegenover beIN Sports. "Hij hield er niet van om hard te trainen. Terwijl wij aan het werk waren, ging hij erbij staan wachten op ons."

Toch raakte Mikel onder de indruk van de kwaliteiten van de aanvaller. "Hazard heeft ongelooflijk veel talent. Misschien niet zoveel als Lionel Messi, maar ook hij kan alles doen met een bal wat hij wil. Op zondag was hij altijd het mannetje tijdens de wedstrijd, dat was ongelooflijk", besluit de middenvelder.

Hazard kwam tot dusver zeven keer in actie voor Real Madrid in de Primera Division. Daarin was de dribbelaar goed voor één goal en één assist.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws