Betoog Perez over Ziyech: 'Ik hoop voor hem en de liefhebbers dat ik het mis heb'

Betoog Perez over Ziyech: 'Ik hoop voor hem en de liefhebbers dat ik het mis heb'

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 20:37vr 06-12-2019 om 20:37

Kenneth Perez twijfelt of Hakim Ziyech geschikt is voor de absolute top van Europa. De ambities van de Ajacied liegen er niet om: hij wil Ajax alleen inruilen voor de top, maar Perez vraagt zich af of dat wel realistisch is.

"Ik vind Ziyech een uitstekende speler, maar de absolute top bestaat uit vier à vijf clubs", zegt Perez bij FOX Sports. "Dat vind ik hoog. Qua topspelers heb ik het over De Bruyne, Messi, Frenkie de Jong.. Ik vind dat hoog. Ik weet niet of dat kan, maar ik hoop voor hem en alle liefhebbers dat ik het mis heb."

Perez voegt echter wel toe dat hij niet met zekerheid kan zeggen of Ziyech niet geschikt is voor de top. "Het is een beetje een non-discussie. We weten het pas als hij die transfer kan maken. Ik weet niet of je Liverpool - Everton hebt gekeken? Neem alleen de voorhoede van Liverpool, zou jij Ziyech dan opstellen? We zijn blij dat hij hier nog speelt."

Over Dusan Tadic is Perez zeer enthousiast. "Van Tadic wordt nu gezegd dat hij een mindere periode heeft, maar hij is zó belangrijk voor Ajax. Op Ajax na was Southampton zijn grootste club. Hij past dus blijkbaar heel goed bij een aanvallende ploeg. Bij Southampton was dat anders. Ik vind Tadic net zo belangrijk als Ziyech. Als Southampton zijn grootste club was lijkt het me sterk dat de absolute top voor Ziyech weggelegd is, maar wie weet."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoort Ziyech thuis in de top?

(944 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws