'Dest plaagde mij, dat hij sneller is: maar dat is nu wel duidelijk, denk ik'

'Dest plaagde mij, dat hij sneller is: maar dat is nu wel duidelijk, denk ik'

Gepubliceerd: zaterdag 7 december 2019 om 10:14za 07-12-2019 om 10:14

De vrijdagavond van Ché Nunnely had niet beter kunnen verlopen. De twintigjarige rechtsbuiten keerde als speler van Willem II terug in de Johan Cruijff Arena en zorgde met de Tricolores voor een grote stunt door Ajax de eerste nederlaag van het seizoen toe te dienen.

Vlak voor rust kreeg Nunnely een strafschop mee in duel met zijn oude Ajax-maatje, de eveneens in Almere geboren Sergiño Dest. "Ik was snel weg en hij raakte me eerst... Penalty", concludeerde de vleugelaanvaller in gesprek met FOX Sports. "Soms plaagde hij mij, dat hij sneller is dan ik. Maar ik weet het nu... Hahaha. Ik ga hem niet pesten met die penalty, maar dat ik sneller ben, is nu wel duidelijk, denk ik. Het staat nu op beeld."

Na afloop was het groot feest in de bezoekerskleedkamer. "Feest, iedereen blij. We hebben de supporters via FaceTime gesproken, die waren ook superblij", doelde Nunnely op fans die de wedstrijd in het eigen Koning Willem II Stadion hadden bekeken. De rechtsbuiten wist al wat de selectie te wachten stond bij terugkeer in Tilburg. "Nee, die gaan zeker niet naar huis. Wordt een mooi feestje."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Willem II Europees voetbal halen dit seizoen?

(4270 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws