Celades denkt Cillessen te moeten missen tegen Ajax: 'Moeilijk wedstrijd te halen'

Celades denkt Cillessen te moeten missen tegen Ajax: 'Moeilijk wedstrijd te halen'

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 09:44zo 08-12-2019 om 09:44

De kans is groot dat Jasper Cillessen dinsdag niet aan de aftrap verschijnt in de laatste groepswedstrijd van de Champions League tussen Ajax en Valencia. De Nederlander liep in het competitieduel van zaterdagavond tegen Levante een nieuwe blessure op.

Het meespelen van Cillessen tijdens de derby tegen Levante was al twijfelachtig, maar de doelman werd door de medische staf op tijd klaargestoomd voor de wedstrijd. Na twintig minuten moest hij het veld echter alweer verlaten, maar dit had volgens Valencia-coach Albert Celades niets te maken met zijn eerdere handblessure.

"Het heeft niets te maken met zijn fysieke ongemak van eerder", zo wordt de Valencia-coach geciteerd door Marca. "Maar het wordt voor Jasper wel heel moeilijk om de wedstrijd van dinsdag te gaan halen."

Jaume Doménech lijkt de aangewezen man om Cillessen te vervangen dinsdag in de Johan Cruijff ArenA. Het is een cruciale wedstrijd voor beide teams, aangezien zowel Ajax als Valencia nog kans maakt op de volgende ronde van de Champions League.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws