Tien jaar bij Ajax: 'Vroeg elke keer aan mijn moeder of brief al voor de deur lag'

Tien jaar bij Ajax: 'Vroeg elke keer aan mijn moeder of brief al voor de deur lag'

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 13:34di 10-12-2019 om 13:34

Laatste update: dinsdag 10 december 2019 om 13:38di 10-12-2019 om 13:38

Kenneth Taylor was aanvoerder bij Oranje O17 op het WK in Brazilië en speelt zijn wedstrijden bij Ajax O19. Af en toe pikt de middenvelder zijn wedstrijden bij Jong Ajax al mee en hij blikt vol vertrouwen vooruit op de toekomst.

"Ik wilde altijd al voetballen voor Ajax. Dat dit nu al tien jaar lukt is heel mooi", zegt Taylor in een video op de website van Ajax. Hij werd op zevenjarige leeftijd gescout door Ajax en uiteindelijk werd hij na een aantal talentendagen toegelaten tot de jeugdopleiding. "Ik vroeg elke keer aan mijn moeder of de brief al voor de deur lag. Uiteindelijk was het zover dat ik aangenomen was, dan ben je wel heel blij."

Taylor zit bij de selectie van Ajax O19, maar komt af en toe ook al in actie bij Jong Ajax. "Daar pak ik soms ook mijn minuten mee. En inderdaad ook nog bij Ajax O19. Mijn gevoel zegt dat ik elke dag mijn best ervoor moet doen en uiteindelijk is de keuze niet aan mij. Ik kan het alleen de trainers heel moeilijk maken door elke dag goed te presteren. En dan is het aan de trainers", sluit hij af.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws