'Als Ajax wordt uitgeschakeld weet je dat je in een moeilijke poule zit'

'Als Ajax wordt uitgeschakeld weet je dat je in een moeilijke poule zit'

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 08:47wo 11-12-2019 om 08:47

Laatste update: woensdag 11 december 2019 om 08:49wo 11-12-2019 om 08:49

Frank Lampard is blij dat hij zich met Chelsea heeft geplaatst voor de knock-outfase van de Champions League. De manager van de club uit Londen geeft aan dat het een prestatie van formaat is.

"We hebben veerkracht getoond door resultaten te halen tegen Valencia en Ajax", wordt Lampard geciteerd door verschillende Engelse media, waaronder Tribal Sport. "Als je ziet dat Ajax wordt uitgeschakeld weet je dat je in een moeilijke poule zit."

Op de website van Chelsea geeft Lampard aan goed op de hoogte te zijn geweest van de tussenstand in Amsterdam. "Ik was inderdaad op de hoogte van de stand bij Ajax-Valencia. 2-0 is een gevaarlijke tussenstand als je absoluut niet gelijk mag spelen. Als je een doelpunt tegen krijgt weet je nooit wat er nog kan gebeuren."

De spanning kwam inderdaad ook terug in de wedstrijd, toen oudgediende Loïc Remy de 2-1 maakte. "We kregen vandaag twee schoten op doel tegen, hetgeen resulteerde in één tegendoelpunt. Dat is voor ons zeker nog een verbeterpunt", sluit Lampard af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws