'AZ, Vitesse en Utrecht houden 'transfervrije' Heracles-spelmaker in de gaten'

'AZ, Vitesse en Utrecht houden 'transfervrije' Heracles-spelmaker in de gaten'

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 23:38wo 11-12-2019 om 23:38

Mohammed Osman kan komende zomer een stap gaan maken in de Eredivisie. De Syrische middenvelder van Heracles Almelo heeft zich in de belangstelling gespeeld van de Nederlandse subtop, maar kan ook nog bijtekenen in Almelo.

De creatieve middenvelder wordt in de gaten gehouden door onder meer AZ, Vitesse en FC Utrecht. Dat weet Voetbal International te melden. Heracles Almelo is zich bewust van de interesse en wil graag het contract met Osman, dat tot de zomer van 2020 loopt, verlengen om te voorkomen dat de Syriër gratis de deur uitloopt.

Contractverlenging is echter een saillant onderwerp voor Osman. De middenvelder wees al twee keer een nieuwe verbintenis af en het is maar de vraag of hij, met de interesse van de subtop in het achterhoofd, interesse heeft in een nieuw contract bij Heracles. Volgens VI is Osman, die binnenkort op gesprek gaat bij de beleidsbepalers in Almelo, ambitieus en is een vervolgstap niet uit te sluiten.

De Nederlandse clubs zijn overigens niet de enige kanshebbers op de handtekening van de spelmaker van Heracles. Osman heeft ook diverse lucratieve aanbiedingen uit het Midden-Oosten ontvangen, maar het management van de middenvelder heeft te kennen gegeven dat een sportieve uitdaging voor hem belangrijker is dan een fors salaris.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws