'We kunnen ons meten met Ajax, juist tegen Ziyech wil ik mezelf laten zien'

'We kunnen ons meten met Ajax, juist tegen Ziyech wil ik mezelf laten zien'

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 10:12do 12-12-2019 om 10:12

Het is de week van de waarheid voor AZ en Owen Wijndal staat te trappelen. De revelatie aan de linkerkant van de Alkmaarse ploeg wil de komende dagen Manchester United én Ajax verslaan.

"We zijn voor niemand bang. Ik bedoel, deze week gaan we ons meten met Manchester United en Ajax. Daar zou je nerveus van kunnen worden, maar ik heb het tegenovergestelde. Dit zijn de wedstrijden waar je als klein jongetje van droomt", zegt Wijndal in een uitgebreid interview met Voetbal International.

"Dus denk ik: Kom maar op. Juist tegen een speler als Hakim Ziyech wil ik laten zien wat ik in huis heb. Hij presteert al een tijd op internationaal topniveau en dat is waar ik óók naar streef."

Wijndal is trots op het feit dat AZ haast niet te stoppen is dit seizoen. "Waarom zouden wij geen kampioenskandidaat kunnen zijn? Ajax is goed, maar dat zijn wij óók. Kijk, ik moet ook realistisch zijn: Ajax heeft een bredere selectie dan wij. Maar dat wil niet zeggen dat we niet van ze kunnen winnen. Dat hebben we vorig seizoen ook al eens gedaan. En met PSV hebben we sowieso al een gaatje geslagen op de ranglijst."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws