Manchester City verlengt met Braziliaans clubicoon: 'Ik voel hun liefde en passie'

Manchester City verlengt met Braziliaans clubicoon: 'Ik voel hun liefde en passie'

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 17:58di 28-01-2020 om 17:58

Fernandinho blijft langer verbonden aan Manchester City. De club maakt dinsdag bekend dat de middenvelder zijn handtekening onder een nieuw contract heeft gezet.

Met dat nieuwe contract blijft Fernandinho tot 2021 verboden aan Manchester City. De Braziliaan genoot een aflopend contract in het Etihad Stadium, maar heeft dus zijn loyaliteit aan de Engelse topclub beloofd. "Dit is het best mogelijke nieuws. Ik wil via deze weg duidelijk maken hoe dankbaar ik ben richting mijn teamgenoten en de technische staf. Zonder hen was deze deal niet mogelijk geweest", jubelt de controleur op de clubwebsite.

Met zijn nieuwe contract begint Fernandinho alweer aan zijn achtste seizoen in het lichtblauwe gedeelte van Manchester. "Ik heb van elke seconde tijdens mijn tijd hier genoten. Ik had nooit verwacht dat ik zo'n waardevolle band zou opbouwen met de clubs en alle fans, maar dat is gewoon gebeurd. Onze fans zijn ongelofelijk. Ik ben enorm blij dat ik nog een jaar voor ze mag spelen en voel hun liefde en passie continue, waardoor ik constant gedreven blijf om te presteren", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws