Geïrriteerde Van Hanegem baalt van Troost en Kuyt: 'Nu is hij niet te vertrouwen'

Geïrriteerde Van Hanegem baalt van Troost en Kuyt: 'Nu is hij niet te vertrouwen'

30-01-2020 18:15
144

Willem van Hanegem vindt het vervelend dat hij ondanks eerdere beloften nog altijd niets heeft gehoord van Sjaak Troost en Dirk Kuyt. De Kromme kreeg maanden geleden al te horen dat Troost hem zou bellen, maar vervolgens bleef het stil vanuit Feyenoord.

"Ik heb geen belang", benadrukt Van Hanegem in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik heb er alleen belang bij dat het goed gaat. Als Sjaak drie keer tegen mij zegt dat hij belt, dan bel je. Bel dan om te zeggen dat het gesprek niet door gaat. Meer is het niet. Dat is toch niks bijzonders? Ik word dan echt niet boos. Maar nu is hij niet te vertrouwen."

"Dat irriteert mij. Net als Dirk Kuyt", vervolgt Van Hanegem. "Zei ook dat hij zou bellen. Ook nog niks van gehoord. Daar hou ik niet van. Het gaat om de eerlijkheid. Het gaat erom waar je de belangen legt. Nou…"

Van Hanegem gaat ook in op een mogelijk langere aanstelling voor trainer Dick Advocaat. "Het zal mij een zorg zijn of Feyenoord door moet met Advocaat", stelt hij. "Al geef je hem een tienjarig contract. Ik ben wel supporter van Feyenoord, maar niet van Advocaat. Je wint heel veel, maar het zit niet bepaald tegen onder hem. Daar moet je ook naar kijken. Je kan straks ook van de zeven wedstrijden er drie verliezen."