'Veldheer' Senesi maakt indruk bij Feyenoord: 'Denk dat hij voor 20 miljoen gaat'

'Veldheer' Senesi maakt indruk bij Feyenoord: 'Denk dat hij voor 20 miljoen gaat'

09-02-2020 11:26 Laatste update: 12:39
223

Henk Timmer was nauw betrokken bij de komst van Marcos Senesi naar Feyenoord. De oud-doelman van onder meer de Rotterdammers is tegenwoordig zaakwaarnemer en denkt dat de Argentijn voor een klapper op de transfermarkt gaat zorgen.

Timmer vindt het niet meer dan normaal dat Senesi even moest wennen in De Kuip. "Als je in een nieuwe omgeving komt, heb je aanpassingsmoeilijkheden. Maar als je hem nu ziet, hij speelt als een veldheer", zegt hij bij Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports. "Het is een speler, dat hebben we ook afgesproken met Feyenoord, die je een keer voor veel geld kunt verkopen. Hij kon in de winterstop al weg, naar Italië en Spanje. Het ging om goede clubs."

Timmer denkt dat de 22-jarige verdediger komende zomer al een fors bedrag kan opleveren. "Ik denk dat hij voor vijftien tot twintig miljoen euro weggaat. Het ligt aan Feyenoord. Ik weet dat Dick Advocaat helemaal gek van hem is. Ze willen hem best graag houden, maar het is voor Feyenoord ook weleens mooi dat ze kunnen cashen voor een speler die ze zelf hebben ontdekt. Dat hoort ook bij die prachtige, grote club."