'Ajax-exodus dreigt: Van de Beek beslist komende weken over toekomst'

'Ajax-exodus dreigt: Van de Beek beslist komende weken over toekomst'

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 08:17di 18-02-2020 om 08:17

Donny van de Beek beslist de komende weken waar zijn toekomst ligt. De Ajax-middenvelder staat al langere tijd in de belangstelling van onder meer Manchester United en Real Madrid, maar tot een deal kwam het nog niet.

Het ligt voor de hand dat Van de Beek na dit seizoen vertrekt uit Amsterdam. Volgens The Athletic maakt de Nederlander in de aankomende weken een beslissing over zijn toekomst. Het Engelse medium gaat zelfs zo ver dat het stelt dat Dusan Tadic wel eens de enige speler kan zijn die overblijft van het elftal dat vorig seizoen in de halve finale van de Champions League verloor van Tottenham Hotspur.

De interesse van Manchester United lijkt wat afgenomen na de transfer van Sporting Portugal-middenvelder Bruno Fernandes naar Old Trafford, maar Real is nog steeds volop in de race. Verwacht wordt dat De Koninklijke ook achter Neymar en Kylian Mbappé aangaat, dus het is afwachten of dat invloed heeft op een mogelijke transfer van Van de Beek.

Naast de interesse in Van de Beek zou er ook Europese interesse zijn in David Neres, Andre Onana, Nicolás Tagliafico, Joël Veltman en een aantal niet bij naam genoemde Ajax-spelers.

Poll

Wat is een goede club voor Van de Beek?

(8028 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws