Eindelijk is er witte rook bij Cambuur: 'Hij is een plaag voor iedere verdediging'

Eindelijk is er witte rook bij Cambuur: 'Hij is een plaag voor iedere verdediging'

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 15:42di 18-02-2020 om 15:42

De fans van SC Cambuur kunnen nog twee seizoenen langer genieten van Issa Kallon. De watervlugge vleugelaanvaller van de club uit Leeuwarden heeft zijn verbintenis met twee jaar verlengd en ligt nu tot medio 2022 vast in de hoofdstad van Friesland.

De onderhandelingen tussen Kallon en Cambuur verliepen moeizaam, maar in de laatste dagen kwam er alsnog schot in de zaak en tekent de 24-jarige aanvaller voor twee seizoenen bij in Leeuwarden. Met zes goals en acht assists draait hij voorlopig een prima seizoen voor de koploper in de Keuken Kampioen Divisie en daarom was Cambuur er veel aan gelegen om zijn aflopende contract te verlengen.

Foeke Booy, technisch manager van Cambuur, is blij dat de deal eindelijk rond is. "Issa heeft zoveel dreiging en diepgang in zijn spel waardoor hij voor elke verdediging een plaag is", legt hij uit op de website van de Leeuwarders. "Wij hebben er nooit een geheim van gemaakt dat we hem graag langer in Leeuwarden willen houden en zijn vooral heel blij dat dit uiteindelijk is gelukt."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws