LIVE: Ten Hag over afwezigheid Ziyech en Getafe-return (gesloten)

LIVE: Ten Hag over afwezigheid Ziyech en Getafe-return (gesloten)

Gepubliceerd: woensdag 26 februari 2020 om 15:00wo 26-02-2020 om 15:00

Laatste update: woensdag 26 februari 2020 om 15:43wo 26-02-2020 om 15:43

Ajax staat voor een bijzonder moeilijke opdracht in de Europa League na de 2-0 nederlaag bij Getafe afgelopen week. Richting de return in Amsterdam donderdag staat trainer Erik ten Hag de media te woord. 

Nico Tagliafico ontbreekt donderdagavond in Amsterdam. Hij is geschorst na zijn gele kaart in de heenwedstrijd in Getafe. In dat duel kreeg Ajax amper kansen, terwijl Getafe twee keer het net wist te vinden. Deyverson maakte in de eerste helft de 1-0, Kenedy verdubbelde diep in blessuretijd de score. Ajax moet daardoor twee keer scoren om een verlenging af te dwingen en drie keer scoren om zich te plaatsen voor de volgende ronde, mits Getafe niet trefzeker is. 

De wedstrijd staat onder leiding van de Griekse arbiter Anastasios Sidiropoulos, die bekend staat als gretige kaartentrekker. In de afgelopen twee wedstrijden onder zijn leiding werden zeventien gele kaarten en een rode kaart uitgedeeld. De scheidsrechter had eerder ook al de leiding over Antwerp-AZ, een duel met dertien gele kaarten en twee rode kaarten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws