Raiola bevestigt transferwens: 'Hij is al de beste speler van de Eredivisie'

Raiola bevestigt transferwens: 'Hij is al de beste speler van de Eredivisie'

Gepubliceerd: zaterdag 21 maart 2020 om 18:09za 21-03-2020 om 18:09

Laatste update: zaterdag 21 maart 2020 om 18:13za 21-03-2020 om 18:13

Steven Berghuis maakt er geen geheim van dat hij openstaat voor een nieuw avontuur in het buitenland. De 28-jarige aanvaller mislukte bij Watford, maar heeft zich sindsdien sterk ontwikkeld, stelt voormalig Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst.

"Steven kwam na een moeilijke periode bij Watford naar Feyenoord", blikt Van Bronckhorst terug in gesprek met de Volkskrant. "Hij moest het plezier in voetbal terugkrijgen. Ik heb dat zelf ook meegemaakt. Bij Arsenal speelde ik niet meer. Toen wilde Frank Rijkaard me bij Barcelona. Ging ik van de bank bij Arsenal naar de basis bij Barcelona. Op zo'n moment kijk je vooral naar jezelf."

Coronacrisis of niet, volgens Mino Raiola zijn de ambities van Berghuis niet bijgesteld. "Hij zal nog steeds willen gaan als er iets voorbijkomt dat hem aanstaat", zegt de zaakwaarnemer. "Hij is een goede gozer die precies weet wat hij wil. Misschien een laatbloeier, maar zijn potentie is groot en hij is al de beste speler van de Eredivisie. Niet alleen de laatste maanden, daarvoor ook al."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws