Update: opvallende terugkeer van Ibrahimovic 'niet aan de orde'

Update: opvallende terugkeer van Ibrahimovic 'niet aan de orde'

Gepubliceerd: donderdag 9 april 2020 om 13:47do 09-04-2020 om 13:47

Laatste update: woensdag 15 april 2020 om 15:58wo 15-04-2020 om 15:58

Bij AC Milan wordt er voorlopig nog niet gevoetbald, maar Zlatan Ibrahimovic staat wel gewoon op het trainingsveld. De spits is teruggekeerd naar Zweden, waar hij donderdag plots op het veld van Hammarby IF verscheen.

Ibrahimovic is eigenaar van 25 procent van de aandelen van de club en sloot zich donderdag aan bij de vrijwillige groepstraining van de club. In Zweden zijn de coronamaatregelen een stuk minder strikt en mogen clubs gewoon doortrainen. "Zlatan is met zijn gezin al een tijdje in Stockholm en wilde de bal wil aanraken", zegt sportmanager Jesper Jansson tegen Hammarby Fotboll. "Natuurlijk is hij welkom. Dat is hij maandag ook als we de verplichte groepstraining weer beginnen, maar het valt nog te bezien of hij er dan ook is."

Voorzitter Richard von Yxkull zegt dat het een gepland bezoek van Zlatan was. "Er hoeft niet zo'n groot drama over gemaakt te worden. Hij wil gewoon blijven trainen en vroeg of hij dat bij ons kon doen", aldus de president. "Het is heel leuk dat hij bij ons wil trainen." Volgens transferexpert van Expressen Alexander Axén lijkt het er sterk op dat de 38-jarige Ibrahimovic zijn carrière bij Hammarby gaat afsluiten. "Hij eindigt het seizoen in Milaan en dan sluit hij af in Hammarby", aldus Axén.

Update: In Italië werd gemeld dat Zlatan Ibrahimovic plannen maakt om zijn carrière af te sluiten bij Hammarby, maar de Zweedse club ontkent dat. 'Nee, hij is onze zakelijke partner en heeft gewoon een contract bij AC Milan. Het is niet aan de orde', laat Hammarby weten in een verklaring.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws