Martínez staat voor transfer naar Primera División: 'De kans is zeer groot'

Martínez staat voor transfer naar Primera División: 'De kans is zeer groot'

13-04-2020 07:26 Laatste update: 07:30
6

Sergio Zarate, een van de zaakwaarnemers van Internazionale-spits Lautaro Martínez, geeft aan dat een transfer naar FC Barcelona zeker tot de mogelijkheden behoort aankomende zomer. Zarate denkt dat de aanvaller beter bij de club uit Catalonië zal passen dan bij de rivaal, Real Madrid.

Zarate windt er geen doekjes om als hem gevraagd wordt naar een eventuele transfer van zijn cliënt Martínez naar Barcelona aankomende zomer. "De kans is erg groot", vertelt de zaakwaarnemer in gesprek met FOX Sports Mexico. Ook Real Madrid zou in de markt zijn voor Martínez, maar Zarate denkt dat Barça beter bij hem past. "De persoon die bepaalt is uiteindelijk de speler zelf. Met Lionel Messi bij Barcelona denk ik dat de kans groter is dat hij naar de club gaat met de beste van allemaal."

Javier Zanetti, de vice-president van Inter, liet zich eerder negatief uit over een eventuele transfer van Martínez naar Barcelona, maar volgens Zarate trekt de aanvaller zich daar niets van aan. "Ze kunnen denken wat ze willen, maar de markt bepaalt dit soort dingen. Wanneer de grote Europese clubs een speler willen, doen ze er alles voor", sluit de zaakwaarnemer af.