De Telegraaf: Linssen en Eredivisie-collega's kunnen miljoenen cashen in China

De Telegraaf: Linssen en Eredivisie-collega's kunnen miljoenen cashen in China

22-04-2020 23:30 Laatste update: 23-04-2020 13:46
74

Feyenoord krijgt stevige concurrentie in de strijd om Bryan Linssen. De aanvaller van Vitesse, aan het eind van het seizoen transfervrij, kan in China een gigasalaris verdienen.

Dat meldt De Telegraaf. Het is niet duidelijk welke Chinese club belangstelling heeft. Duidelijk is volgens De Telegraaf wel dat Linssen een netto-salaris kan verdienen 'dat alleen Ajax aan zijn beste spelers uitkeert.'

Naast Linssen zijn ook Tim Matavz en Mark Diemers (Fortuna Sittard) in beeld in China. Duidelijk is niet of het hier om dezelfde club gaat. Feyenoord deed de topscorer van Vitesse nog geen aanbieding. De belangstelling uit China is wél concreet, maar een akkoord hebben Linssen en Matavz nog niet bereikt. Diemers werd juist genoemd bij FC Groningen. Duidelijk is niet hoe hij tegenover een miljoenentransfer naar China staat.

Als Linssen voor Feyenoord kiest, dan is dat puur op sportieve gronden. Hij heeft er nooit een geheim van gemaakt graag te willen schitteren in De Kuip. Aan de andere kant stond Linssen ook open voor een financieel aantrekkelijk avontuur. Voor die keuze staat hij nu.